Evo kako ja pravin sirnice: zamutin, zakuvan, prikuvan i ispečen. Otprilike od kilo brašna. Može i bez recepta... onako... na
žlice i odoka. Ne mo'š falit. Ne šporkaje se puno suđa jer ja nisan od onih
koji svaki sastojak mišaju u drugoj tečici. Peku se na 150 stupnjeva dok ne poškure. Za neke je možda prekasno za ovi
Uskrs. Kod nas je blagoslov sutra ujutro u 9 uri pa je navrime. U svakom
slučaju može poslužiti za neki sljedeći put. Sve se vidi na slikama, brzo uzađu
i još se brže ispeku. Kad se izvade iz špahera proći vrhom noža samo ispod ruba
sirnica jer se zalipe tamo di se jaje iscidilo na padelu. Najlipše su kad su
još mlake. Sve slike su moje autorsko djelo, a ja nisan livaja, pa kako je ispalo - ispalo.
Preko neta čuti se lip miris žutih sirnica. Lijep Uskrs želim!
OdgovoriIzbrišimalo zaostajem, bilo puno posla prošli tjedan ali uspio sam uvatit komadić... mmm
OdgovoriIzbrišipopetov